LFTKwaliteit

Kwaliteit staat bij ons bovenaan

Kwaliteit betekent voor ons: waarmaken dat we voldoen aan de verwachtingen van u én uw klant.

Dat doen we door met u mee te denken over de beste oplossing en vervolgens zowel de levertijd als de afgesproken kwaliteit waar te maken. Regelmatig vragen we aan onze klanten hoe zij onze kwaliteit, levertijd en communicatie ervaren met als doel onszelf continu te verbeteren. Van onze klanten horen we dat we een goede en betrouwbare partner zijn. Dit is in 2020 bevestigd met het behalen van de ISO 9001 certificering voor het verzorgen van oppervlaktebehandeling, assembleren en bedrukken.

Kwaliteit staat bij ons bovenaan

Eindcontrole en testen

Wanneer de producten voorzien zijn van een laklaag worden deze steekproefsgewijs gecontroleerd met een laagdiktemeter en een glansgraadmeter. Alle onderdelen die met een hoogglans lak afgelakt worden, worden 100% gecontroleerd.
Regelmatig worden proefplaatjes meebehandeld die in een laboratorium getest worden. Er wordt o.a. getest op corrosiebestendigheid, hechting of slijtvastheid. De testresultaten worden vastgelegd in een rapport, waarvan u een exemplaar kunt ontvangen.

Eindcontrole en testen

Milieu en duurzaamheid

Ook wij kijken verder vooruit dan vandaag of morgen. Vandaar dat wij altijd proberen uw producten dusdanig te lakken dat het milieu zo weinig mogelijk belast wordt.

Aan de volgende punten wordt aandacht besteed:

  • Het terugwinnen van poeder;
  • Het scheiden van afval voor een efficiënte en veilige afvoer;
  • Het hergebruiken van verpakkingsmaterialen;
  • Het lakken met watergedragen lakken;
  • Het terugwinnen van warmte.

Het verminderen van afvalstoffen heeft dus continue onze aandacht. Daarnaast wekken wij onze stroom op met ruim 400 zonnepanelen.

Milieu en duurzaamheid