LFTOver ons

Allround specialist in lakbewerkingen

LFT coating industrie is door Joost Linssen opgericht in 1996. In 25 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een allround specialist in oppervlaktebehandelingen. Ons vakmanschap zit in het lakken van kunststoffen en metalen. Circa 30 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen, staan dagelijks voor u klaar.

Voor de toekomst willen we onderscheidend blijven door hoogwaardig lakwerk te leveren. We richten ons vooral op het complexere, seriematige lakwerk en vinden het belangrijk te blijven innoveren in nieuwe technieken, processen en materialen. We zoeken dan ook graag mee naar de beste oplossingen voor uw vraagstukken. Zodat elk product altijd de best passende behandeling krijgt.

Allround specialist in lakbewerkingen

De eisen die gesteld worden aan producten worden steeds hoger

Verwerking, duurzaamheid, uiterlijk en de kosten zijn van doorslaggevende betekenis. Het is vaak de oppervlaktebehandeling die het succes van een product bepaalt.

LFT coating industrie is specialist op het gebied van oppervlaktebehandeling. En dat is in de ruimste zin van het woord. Van voorbehandelen tot verzendklaar verpakken, uw producten zijn bij ons in vakkundige handen.

De eisen die gesteld worden aan producten worden steeds hoger

LFT beschikt over de kennis, ervaring en up-to-date apparatuur

Zo zijn wij bekend met de laknormen Philips UXN 030033 en OCE 48010. Onze gemotiveerde medewerkers zorgen ervoor dat u uw belofte aan uw klanten kunt nakomen. Flexibiliteit, levertijd en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Evenals het milieu. Continu wordt er rekening gehouden met de mogelijke gevolgen voor het milieu. Nu en in de toekomst.

Wij zijn gevestigd op twee locaties.

LFT beschikt over de kennis, ervaring en up-to-date apparatuur

Contactpersonen

directeur

leidinggevende Best

leidinggevende Oirschot

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Randweg 21
5683 CL Best

Contact

+31 (0)499 39 33 46
info@lft.nl